Toalettmatte lage maskin

 • Full servo Toilet Mat Making Machine / Disposable toilet mat single production line

  Full servo Toalettmatte Lagende maskin / engangs toalettmatte enkelt produksjonslinje

  Full servo Toalettmattefremstillingsmaskin / Engangs toalettmatte enkelt produksjonslinje HASTIGHET: 300 STK / MIN Raten på ferdige produkter: 98% Engangs toalett sanitær setematte produsent Produktmodell: GM082M Produksjonshastighet: stabil ved 200 stk / min (aksepthastighet) , raskere arbeidshastighet mer enn eller lik 300stk / min Hastigheten på ferdige produkter: 98% Brukbart materiale: Pek, tremassepapir og PE-film. Emballasje: Ytterdiameteren på rullefilmen er 450 mm, den innvendige diamet ...
 • Full automatic Toilet Mat Making Machine 300PCS/MIN Speed ISO Certification

  Full automatisk toalettmattefremstillingsmaskin 300 STK / MIN hastighet ISO-sertifisering

  Helautomatisk toalettmattefremstillingsmaskin 300 STK / MIN hastighet ISO-sertifisering HASTIGHET: 300 STK / MIN Raten på ferdige produkter: 98% Modell: GM082M Sertifikat: CE ISO Tilstand: Ny Toalett sanitær setematte lage maskin Produktmodell: GM082M Produksjonshastighet: stabil ved 200stk / min (akseptasjonshastigheten), den raskere arbeidshastigheten mer enn eller lik 300stk / min Hastigheten på ferdige produkter: 98% Brukbart materiale: Pek, tremassepapir og PE-film. Emballasjemateriale: Utsiden diame ...
 • GM082M Toilet Mat Making Machine ood pulp paper and PE film 300pcs/min

  GM082M Toalettmatte Fremstilling av papirmassepapir og PE-film 300stk / min

  GM082M Toalettmatte Fremstilling av papirmassepapir og PE-film 300stk / min. HASTIGHET: 300 STK / MIN TAKTEN AV FERDIGE PRODUKTER: 98% Modell: GM082M Sertifikat: CE ISO Tilstand: Ny Høyhastighets toalett setematte produksjonsmaskin Produktmodell: GM082M Produksjonshastighet: stabil ved 200stk / min (akseptasjonshastigheten), raskere arbeidshastighet mer enn eller lik 300stk / min. Hastigheten på ferdige produkter: 98% Brukbart materiale: Pek, trepapir og PE-film. Emballasje: Outsi ...